Mini pavlova sa Handful breskvom u sosu od vanile

Delimo sa vama delić kulinarske veštine Milice iz Milinog kuvara, koja je pripremila preukusan dezert sa Handful voćkicama….

Puslica:
3 belanceta sobne temperature
150 g šećera
1 kašika gustina
1 kašičica sirćeta
1 kašika Handful breskve samlevene u prah

Vanila sos:
2 žumanceta
50 g šećera
120 ml mleka
90 ml mlečne slatke pavlake
1 kašika Handful breskve samlevene u prah
2 kesice burbon vanilinog šećera ili 1 štap vanile

Maskarpone krem:
200 g maskarpone sira
1-2 kašike šećera u prahu
2 kašike mleka

Handful breskva seckana na komadiće, za serviranje

Priprema:

Rernu zagrejte na 130 stepeni, a pleh obložite papirom za pečenje. Belanca penasto umutite mikserom a zatim postepeno dodajte šećer i mutite dok ne dobijete sjajnu i glatku teksturu. Dodajte gustin, sirće i Handful breskvu koju ste prethodno samleli u mlinu za kafu (možete je i sitno iseckati), pa ponovo mutite minut-dva da se sve sjedini. Sipajte smesu u špric kesu sa okruglim nastavkom i istisnite velike puslice i nekoliko manjih, za dekoraciju. Stavite u rernu i pecite 1 sat. Ispečene puslice ohladite.

Tekst i recept preuzet sa https://www.milinkuvar.com/pavlova-sa-breskvom-i-sosom-od-vanile/

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa doo
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2019 VAN DRUNEN FARMS EVROPA doo © All Rights Reserved