Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac može da izvrši telefonsku potvrdu.

2. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči upakovane i u predviđenom roku.

3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.

4. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.

UGOVOR/POTVRDA PORUDŽBINE

Nakon kreiranja porudžbine, potrošaču se elektronskim putem dostavlja ugovor/potvrda porudžbine.

Potrošač ima pravo na odustajanje od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova iz čl. 34 (Trgovac je dužan da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata koje je primio od potrošača, uključujući troškove isporuke, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad je primio obrazac za odustanak. Trgovac vrši povraćaj koristeći ista sredstva plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se potrošač nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja i pod uslovom da potrošač zbog takvog povraćaja ne snosi nikakve troškove. Izuzetno od prvonavedenoga, trgovac nije dužan da izvrši povraćaj dodatnih troškova koji su posledica izričitog zahteva potrošača za dostavu koja odstupa od najjeftinije uobičajene dostave koju je ponudio trgovac. Trgovac može da odloži povrta sredstava dok ne dobije robu koja se vraća ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu trgovcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u slučaju kada je trgovac ponudio da sam preuzme robu) i 35. ovog člana (Potrošač snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe, osim ako se trgovac saglasio saq tim da ih on snosi ili ako nije prethodno obavestio potrošača da je potrošač u obavezi da ih plati. Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.)

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom kou može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno van poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način (u daljem tekstu obrazac za odustanak).

Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

Ako trgovac omogući potrošaču da elektronski popuni i pošalje obrazac za odustanak, dužan je da ga o prijemu obrazca bez odlaganja obavesti u pisanoj formi ili na drugom trajnom nosaču zapisa.

Protekom roka od 14 dana od trenutka kada roba dospe u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač a koje nije prevoznik, prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora.

Kod ugovora o prodaji robe, rok od 14 dana računa se od trenutka kada roba dospe u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik. Zakon u nastavku daje specifične situacije kod računanja rokova.PRIVATNOST PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime ili me Vaše firme, ime i prezime kontakt osobe, adresa, PIB, e-mail, telefon… Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. E-mail novosti slacemo jednom do dva puta mesečno. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati i Vaša e-mail adresa biće izbrisana.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Prikupljeni podaci se na Vaš zahtev u svakom momentu mogu obrisati i onemogućiti za korišćenje.

handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved