100% Višnja

Sušena procesom liofilizacije

20

grama

Liofilizovane Višnje

120

grama

Sveže Višnje

70

% Preporučenog

Dnevnog unosa kalijuma

Sve stane u .....

Šaku punu ukusa

HANDFUL-ENG-Visnja-front

• bez dodatih šećera i veštačkih boja

• bez alergena

• bez glutena

Čuvati na suvom mestu u originalnom pakovanju.

Pakovanje se može naknadno zatvoriti.

Na taj način proizvod ostaje duže svež.

handful_nutritivne_vrednosti_visnja

Pakovanje / Wt 20 g

visnja_icon_1

1. Sveže voće

Za vas smo izabrali najkvalitetnije sveže voće.

visnja_icon_2

2. Zamrzavanje

Brzim zamrzavanjem na veoma niskim temperaturama čuva se struktura voća.

visnja_icon_3

3. Sušenje

Putem liofilizacije iz ploda ispari preko 95% vlage, dok se 100% nutritivne vrednosti voća zadržava.

Freeze drying ili liofilizacija predstavlja do sada najbolji i najkvalitetniji proces sušenja voća ili povrća. Voće se prvo zamrzava na izuzetno niske temperature, a zatim se vrši uklanjanje vlage pomoću vakumskog sistema u komori. U zavisnosti od proizvoda i recepta proces sušenja traje i do 25 sati. U toku procesa led sublimacijom prelazi u vodenu paru. Na taj način vrši se dehidratacija, iz samog voća ili povrća isparava više od 95% vode, zadržavajući u potpunosti sve nutritivne i hranljive vrednosti, boju, miris i ukus. Sušeno voće i povrće dobijeno metodom liofilizacija ubraja se u izuzetno kvalitetne, zdrave i prirodne namirnice, koje se u svojim različitim oblicima mogu koristiti u ishrani kako samostalno, tako i kao dodaci u muslije, biskvite, proteinske barove, kolače i slično. Procesom liofilizacija izbegnuta je kontaminacija proizvoda jer većina bakterija i plesni ne mogu da prežive ovaj proces pošto je izolovano 95% vlage.

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_mix700x700