Tea for two and Handful for all

Koliko često pijete čajeve i koji su vam omiljeni?

Iako su u našoj kulturi jesen i zima najčešće rezervisani za tople napitke, mnogi narodi ih konzumiraju i u letnjim mesecima, kao deo rituala, opuštanja ili prilike da naprave pauzu.

O blagodetima čajeva je izlišno govoriti – oni pospešuju varenje, pomažu nam u redukciji kilograma, uspavljuju, smiruju, leče. Ako je obogaćen nutritivnim sastojcima biljaka ili lekovitih travki – topli napitak postaje i više od užitka.

Otkud Handful i čaj? Kao sušeno voće, imamo tu priliku da vam ukuse čaja obogatimo, dopunimo, nadogradimo, učinimo interesantnijim i lepšim.

Mi vam predlažemo da vašu sledeću čajanku upotpunite Handful kiselkastim ukusom višnje ili jagode. Višnja kao voćka je poznata po antioksidansnom dejstvu koji štiti ćelije od mutacija i smanjuje rizik od pojave malignih bolesti. Zbog velikog sadržaja kalijuma podstiče izbacivanje tečnosti iz organizma i blagotvorno utiče na sniženje krvnog pritiska. Pomaže kod gihta, a ukoliko imate manjak gvožđa – obavezno je uvrstite u ishranu. Redovno konzumiranje smanjuje rizik od pojave šećerne bolesti. Jagoda sa druge strane je bogata antioskidantima i vitaminom C, a pomaže i u povećanju plodnosti muškarca.

Kako vas ne bismo previše zamarali suvoparnim informacijama, predlažemo da napravite test u trajanju od mesec dana i sami se uverite u njenu moć.

Višnja je sa razlogom deo naše ponude. Mi smo otkrili njene blagodeti i sa radošću ih delimo sa vama!

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved