Inteligentni obroci!

Svi znamo koliko je ishrana važna, posebno kada se fizički naprežemo ili vežbamo iz čistog zadovoljstva.  Istraživanja su pokazala da pravilno izbalansirna ishrana povoljno utiče na zdravlje. Takođe, pravilna ishrana neophodna je za efikasnost i efektivnost bilo kog treninga.

Ono o čemu se malo govori jeste da je najvažniji tajming – kada konzumiramo koju namirnicu. Naime, konzumiranjem namirnica u određenom vremenskom trenutku, pre ili posle treninga, znatno drugačije utiče na telo i rezultat vežbanja.

Kako to izgleda u praksi?

Većina vežbača – rekreativaca (posebno početnika) zanemraju važnost obroka, kako pre, tako i posle treninga. Cilj obroka koji se konzumira pre fizičkog napora je da pripremi telo, dok je cilj konzumiranja obroka posle fizičkog napora da se povrati energija i dobra osećaj u sopstvenom telu.

Obroci koje konzumiramo pre treninga trebalo bi da budu bazirani na proteinima i vlaknastim ugljenim hidratima pa je najbolje unositi povrće ili neke shakeove bazirane na njima. Obroci koje konzumiramo nakon treninga mogu biti ugljeni hidrati i proteini, da vrate snagu mišićima i energiju celom telu. Često se dešava da posle treninga osećamo jaku želju za slatkišima… Mi vam predlažemo da se u tim trenucima zdravije zasladite Handfulom.

Handful voće je 100%  prirodno, bez dodatih šećera i veštačkih boja, bez alergena i bez glutena. Ukus je pun i intenzivan, a grickanje iz kesice vam olakšava konzumiranje pravog voća u trenutcima kad vam je to potrebno, a nemate mogućnost za istim 🙂

Neophodni minearli i vitamini će se naći u vašem telu, dok će potreba za unosom slatkiša  biti umanjena ili u potpunosti uklonjena.

Probajte i javite nam obavezno kako ste zadovoljni šakom punom ukusa!

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved