Handful putuje sa vama… pronađite nas od sada i na NIS-ovim benzinskim pumpama…

Razmišljate o putovanju? I mi isto…

Ovih dana vrzma nam se po glavi sto pitanja?!? Da li se uputiti na letovanje, da li će granice biti otvorene, da li hoteli rade, da li mi je istekao pasoš, da li obići divna mesta u Srbiji ili možda neke dalje destinacije?! Putovanja su dobila neku drugu dimenziju.

Ono o čemu smo mi razmišljali jeste kako da vam olakšamo taj put i brigu oko grickanja tokom istog. A putovati sa decom u kolima nekada i po 10 ili 12 sati do najbliže letnje destinacije, stavlja nas u poziciju duge vožnje u kolima i onih večitih pitanja: kako ih animirati, kako zabaviti, i na kraju čime ih nahraniti?! Koju zdravu hranu im ponuditi u putu?

Tokom putovanja, bilo da je reč o prevozu automobilom, autobusom ili avionom, fizička aktivnost je svedena na minimum. Savet stručnjaka je da tokom putovanja uglavnom konzumirate namirnice koje sadrže lako svarljive proteine i dijetalna vlakna. Umesto teških sendviča prepunih majoneza i pavlake, na putovanje je najbolje da ponesete veću količinu voća ili orašastih plodova, a kako to nije uvek jednostavno sa svežim voćem, Handful je tu da vam olakša bar ovu brigu. Handful, liofilizovano voće ili sušeno voće, proizvedeno je posebnom metodom liofilizacije, tako da svi nutritivni delovi voća ostaju sačuvani bez dodatih pojačivača ukusa ili aditiva. Budite sigurni da ce vaše dete dobiti dozu zdrave hrane i u uslovima kada vam je priprema iste otezana.

A mi imamo sjajne vesti. Handful od sada možete pronaći i na NIS-ovim benzinskim pumpama. Nikad lakša odluka, dok natočite gorivo za neku novu avanturu, o tome šta ponuditi klincima na zadnjem sedištu. Zdravo a ipak tako ukusno, a mame će reći i bez neželjenih mrlja.

Handful od sada putuje sa vama… i na dohvat je ruke kad razmišljate o dopuni energije na sledećoj pauzi.

Jedva čekamo nove fotkice sa vaših avantura! Podelite ih sa nama i javite nam utiske 🙂

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved