Zalogaj za desetku 100%, 100% iskreno

Hrana u poslednje vreme nije onakva kakvu pamtimo iz detinjstva, ni ukusom ni mirisom, ni sadržinom. Često čujemo kako na primer, lubenica ili paradajz nema više ukus kao od pre deset godina. Tu rečenicu možemo primeniti skoro na svo voće i povrće. I stvarno, šta se desilo?

Moderna vremena donose brzu hranu, stalno sveže voće i povrće čak i u zimskom periodu, instant sazrevanja i prilično dugačak rok trajanja proizvoda. Tako da ono što unosimo kao hranu više ne možemo definisati kao pouzdanu, zdravu i sigurnu.

Ali za koje stvari sa sigurnošću možemo reći da su takve? Verovatno samo za one u koje imamo uvid i čiji su nam procesi  poznati od početka do kraja.

Dozvolite nam da vam malo približimo proces proizvodnje Handful proizvoda i zašto ga možemo deklarisati kao zdravu grickalicu.

Liofilizacija predstavlja do sada najbolji i najkvalitetniji proces sušenja voća ili povrća. Voće se prvo zamrzava na izuzetno niskim temperaturama, a zatim se vrši uklanjanje vlage pomoću vakuumskog sistema u komori. U zavisnosti od proizvoda i recepta proces sušenja traje i do 25 sati. U toku procesa led sublimacijom prelazi u vodenu paru. Na taj način vrši se dehidratacija, iz samog voća ili povrća isparava više od 95% vode, zadržavajući u potpunosti sve nutritivne i hranljive vrednosti, boju, miris i ukus. Zapremina voća je manja, ali su ukusi i mirisi sačuvani kao kod svežeg voća.

Tehnologija koju je razvila NASA, a koju su koristili još stari Asteci, pomaže nam da vam predstavimo Handful kao 100% prirodno i 100% iskreno.

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved