Svaki obrok ima moć da nas poveže

Handful adventure – novi način pripreme zdravijih obroka preparation

Hrana predstavlja neiscrpan izvor inspiracije. Umetnost je spremiti nutritivno dobar i originalan obrok, koji je pri tom i sjajno aranžiran na tanjiru. Svedoci smo rastućeg broja food-blogera i Instagram naloga koji su posvećeni hrani. Svako na svoj način daje svoj lični pečat namirnicama, kombinujući starinske recepte sa hranom „novog doba“. Trendovi u ishrani se brzo menjaju, a na nama je da (na)pravimo dobre izbore.

Bez obzira da li ste na početku svoje kulinarske priče ili ste iskusni poznavalac pravila u kulinarstvu, Handful voće ne samo da zaokružuje priču, već stavlja znak uzvika na poslednji zalogaj! Kako bismo rekli „final touch“ i u ukusu, ali i u izgledu.

Sveže namirnice imperativ su uspešnog jela. Neko sveže voće ima tendenciju da se „raspadne“ dok ga obrađujemo i pripremamo (peremo, kuvamo, ljuštimo), dok sezonsko voće ima tendenciju da nam vrlo često nedostaje. U tom smislu Handful može da nam olakša da prebrodimo „obe krize“ pružajući našem obroku pravi, intenzivni, voćni ukus.

Za razliku od sušenog voća, liofilizovano voće ne sadrži dodati šećer, niti je „gumenog“ ukusa. Liofilizovano voće, kao što je Handful je jednostavno – voće iz kojeg je samo voda izvučena. Hranljiva vrednost, boja, ukus i miris ostaju isti. Upravo zbog svoje teksture i nepromenjenog sastava, liofilizovano Handful voće je idealni saveznik u kuvanju. Takođe, zbog svoje teksture, Handful se savršeno spaja i utapa u svaki slatkiš ili slaniš, ne ostavljajući nered za sobom. Upravo zbog toga vam dostavljamo dodatne ideje za savrešene poslastice i delicije.

Handful kulinarske ideje:

• Handful voće možete samleti i od njega napraviti najfiniji prah. Taj prah možete dodavati kao ravnopravan sastojak u svoje kolače ili ga možete koristiti kao dekoraciju;
• Handful voće je idealno za recepte u koje ide bobičasto voće; dakle idealno je u svim godišnjim dobima;
• Handful voće je sjajno i kao dekorativno-hranljivi dodatak granoli;
• Ukusni preliv od Handful voća? Oooo da! Ideje su oivičene samo vašom maštom – mlevena borovnica i slatka pavlaka, mlevena-kao-puder višnja i grčki jogurt, najfiniji prah od jagode i maskarpone sir…
• Milk-shake od jagode? Zašto da ne – sladak, roze, kremasti, ukusni i izuzetno Instagramični napitak koji će vaše dete obožavati! Sve što vam treba je šaka Handful jagoda (ili dve ), malo meda i mleko. Sastojke stavite u blender i napitak sipajte u stakleni bokal pun leda. Šarene slamčice i jagode kao dekoracija se podrazumevaju 

Osim naše kulinarske ekipe – sa vama su ideje podelili i poznati food-blogeri sa ovih prostora. Originalnost njihovih obroka možete pogledati na našem Instagram profilu @handfulfreezedriedfruit .

Ne zaboravite da se kulinarska veština stiče vežbom i da sve najsjajnije kulinarske majstore krasi radoznalost. Podelite i vi sa nama svoje ideje koje uključuju Handful voće, mi ćemo ih rado isprobati. ?

Prijatno!

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

New healthier nibbles made of lyophilized fruit.

Handful is a natural choice and adds value to your diet.

Try Handful and you will see the rest for yourself...

Follow us:

Contact us:

Contact Info:

  • Vandrunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Our Products:

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved