Poslednji letnji dani

Kraj leta nam je izuzetno blizu, a sa njim i više obaveza, novih radnih zadataka, nove kalendarske godine. Bliži nam se jesen, period kada nam je potrebna bolja organizacija, jasniji dogovori i nešto toplija garderoba.

Lepršavi letnji prizori vrelih ulica, plavetnila mora i sunčanih terasa, ustupiće mesto zlatnim tonovima jeseni. Topla braon, narandžasta i crvena dodaće posebnu čar novom godišnjem dobu.

Ali priznaćete – uželeli ste se bundeva, lišća pod nogama, kafe za poneti i grickanju onako “usput”. Ipak, to je period pre zime kada je potrebno da malo više obratimo pažnju na svoje telo i kako ga spremiti za nadolazeće viruse i kijavice.

Često u brzini, naročito u pauzama, unosimo veće količine šećera kako bismo energiju  i koncentraciju  održali na zavidnom nivou. Svesni da nam to, dugoročno gledano donosi više problema nego benefita, ulazimo u začaran krug obaveza, stresa i loših prehrambenih odluka. Pri tome, naše telo trpi i imunitet postaje lošiji i manje sposoban da se bori protiv mogućih prehlada.

Mi imamo dobre vesti za vas. Znamo koliko smo znanja, ljubavi i truda uložili, kako bismo stali iza nove zdravije grickalice. Upoznajte Handful, liofilizovano voće u pet novih ukusa i uđite u jesenje periode spremni za sve moguće izazove sa dovoljnom dozom pravih vitamina i minerala koja vam je potrebna.

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved