Handful na proslavi 4-og jula…

Stiže Handful u 5 različitih ukusa. Novi zdraviji voćni snack proizveden procesom liofilizacije. Kompanija Van Drunen Farms Evropa u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID), tokom leta na tržište Srbije izbacuje Handful – novi voćni snack, pametno osmišljenu grickalicu koja se može konzumirati na različite načine. Handful, liofilizovani voćni snack je 100 % prirodan, bez šećera, veštačkih boja i glutena. Napravljen je od najkvalitetnijeg svežeg voća. Brzim zamrzavanjem na veoma niskim temperaturama, a nakon toga dehidratacijom voća u vakuumu, u potpunosti je sačuvana struktura voća i sve nutritivne vrednosti.

Proslava Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji bila je prava prilika da najavimo i predstavimo Handful voćni snack, koji će se u pet različitih ukusa uskoro naći u maloprodajnim objektima.” –rekao je Nenad Arsenov, direktor kompanije Van Drunen Farms Evropa.

Van Drunen Farms Evropa, deo je američke istoimene kompanije iz Momence, IL koja na tržištu zdrave hrane predstavlja svetski poznatog lidera u proizvodnji liofilizovanog voća i povrća. Znanje, iskustvo i tehnologija prerade voća procesom liofilizacije preneta je iz Amerike i u Srbiju u Banatsko  Karađorđevo kraj Zrenjanina, još 2002. godine, a sušeno voće iz Srbije takođe se izvozi u ceo svet. “Prateći svetske trendove, ali i osluškujući potrebe tržišta zdrave hrane kreirali smo Handful, sa ciljem da potrošačima ponudimo jedinstven multifunkcionalan proizvod, 100% prirodan, 100% zdrav, bez šećera i veštačkih dodataka. Prednost ovog voćnog snacka je upravo u tome što se može konzumirati na najrazličitije načine i namenjen je svima koji žele da svom dnevnom unosu hrane daju dodatnu vrednost.

“Proizvod je idealan u cilju kreiranja zdravijih navika kako kod odraslih tako i kod dece.” – dodao je Arsenov. Na ovim prostorima Van Drunen Farms Evropa prvi je započeo preradu voća i povrća tehnikom liofilizacije, što je inače najskuplji vid prerade voća i povrća, zahteva posebne uslove, proizvodne procese, odnosno tehnologiju i znanje.

Reč je o sušenju proizvoda iz smrznutog stanja koji kasnije pri upotrebi ne menjaju nutritivne vrednosti. “Voće i povrće prerađeno ovom metodom svrstava se u najkvalitetnije i najzdravije namirnice. Ponosni smo što tržištu Srbije, u saradnji sa USAID-om, nudimo zdraviji, drugačiji i kvalitetniji proizvod u segmentu zdrave hrane”. – zaključio je Arsenov. Handful voćni snack stiže u pet ukusa: ananas, breskva, jagoda, višnja i miks(banana, jagoda, borovnica). Proizvod poseduje visok sadržaj vitamina i minerala i ima izbalasniranu kaloričnu vrednost.

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved