Aksa & Handful, jer su nam klinci i njihova budućnost važni…

Koja vam je prva pomisao kada vam dete zatraži nešto da gricka?

škola nam se bliži. Nekada je izbor za dečiju užinu ili grickalicu bio daleko laksi. Uvek ste računali na neku voćkicu ili pitu koju bi baka pažljivo spremila prethodnog dana. U današnje vreme, kad kazemo grickalice, odmah pomislimo na nezdravu, masnu hranu… punu aditiva, konzervanasa, veštačkih boja….

Ipak, nije uvek tako. Naša grickalica, je pažljivo osmišljena, napravljena tehnologijom koja se do sada smatra najboljom tehnologijom u preradi hrane. Izmislile su je čike koje su tražile najbolju hranu za hrabre astronaute… I gle… liofilizovano voće i povrće, sušeno voće posebnom tehnikom liofilizacije, pokazalo se kao hrana broj jedan za daleka putovanja u svemir.  

šta u stvari znači liofilizacija i kako se dobijaju naše voćkice? Prvo smrznemo voćkice, a onda ih u posebnim komorama sušimo, tako da vlaga iz voća prelazi u paru i dobijamo savršeno krckavo sušeno voće, koje je pri tome gotovo u potpunosti zadržalo miris, ukus, boju i sve nutritivne vrednosti.

Pa zašto smo onda smo  to uradili? Jer nije uvek zgodno imati sveže voće pri sebi… I astronauti to znaju… zato im pakujemo naše voćkice u posebne kese, napravljene tako da održavaju svežinu voća prilično dugo a nisu teške za transport 😉

I znate šta, deca nas obožavaju. I naši su najbolji ambasadori. A vi nemate grižu savest kada im ovo ponudite kao opciju za užinu. A škola kreće za koji dan 🙂

U želji da smo tamo gde i nasi najverniji i najiskreniji potrošaci, ostvarili smo saradnju sa Aksom, lanacem specijalizovanih prodavnica za bebe i decu u kojima roditelji i budući roditelji mogu da pronađu sve što je potrebno za naše mališane. Prepoznali smo se kao partneri koji veruju u iste vrednosti i žele da svet učine bar malo boljim upravo za njih.

U njihovim radnjama, pronaćićete poseban Bio odeljak namenjen zdravim opcijama za nase kline i klinceze.

Potražite nas u Aksinim radnjama u Novome Sadu i Beogradu 🙂

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved