Mama kaže (da) smeš!

Jedna od mana savremenog načina života jeste i manjak vremena za neka važna pitanja u odrastanju naše dece. Tu su sve veći izazovi da kao roditelji ne pokleknemo pod raznim pritiscima i izborima koji nas okružuju. Brzi obroci su postali nešto sto je svakodnevnica i konstantno balansiranje između vremena za pripremu i želje da deci pružimo obroke koji su zdravi i korisni, postaje sve teže.

Ideja za Handful upravo je tu nastala. Imali smo proizvod koji je 100% prirodan i 100% zdrav i bilo nam je važno da ljudi koji zaista žele zdravije da se hrane mogu u prodaji da nađu proizvod koji će u potpunosti prema nutritivnim vrednostima zadovoljiti njihove potrebe dnevnog unosa vitamina, minerala ili kalijuma.

Handful, novi voćni snack, je pametno osmišljena grickalica koja se može konzumirati na različite načine. Handful, liofilizovano voće je 100% prirodno voće, bez šećera, veštačkih boja i glutena. Napravljeno je od najkvalitetnijeg svežeg voća. Liofilizacija je proces koji funkcioniše na sledeći način: brzim zamrzavanjem voća na veoma niskim temperaturama, a nakon toga dehidratacijom istog u vakuumu, u potpunosti je sačuvana struktura voća i sve nutritivne vrednosti.

Handful dolazi u pet različitih ukusa, bez ijednog dodatka ili veštacke boje, a sve upakovano tako da su nutritivne vrednosti voća sačuvane u potpunosti. I ne samo to, već sušeno voće dobijeno procesom liofilizacije, zadrzava i boju i ukus pravog voća.

U pakovanju koje možete poneti svuda (na izlet, u školu, u prevozu…) znajte da ste svome detetu spakovali grickalicu koja u sebi ima samo 100% voće… sušeno voće koje ce voleti i oni a i vi…

VDFE_Handful_ananas700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_mix700x700
VDFE_Handful_ananas700x700
handful_logo

Nova zdravija grickalica od liofilizovanog voća.

Handful predstavlja prirodni izbor i dodatnu vrednost vašoj ishrani.

Upoznajte Handful, a u ostalo ćete se uveriti i sami...

Pratite nas

Pišite nam

Kontakt

  • Van Drunen Farms Evropa AD
  • Njegoševa BB, 23216 Banatsko Karadjordjevo, Srbija

  • +381 23 315.51.11
  • office(@)vandrunen.rs

Naši proizvodi

Copyright 2023 VAN DRUNEN FARMS EVROPA AD © All Rights Reserved