100% Mango

Sušen procesom liofilizacije

20

grama

Liofilizovanog Manga

120

grama

Svežeg Manga

70

% Preporučenog

Dnevnog unosa minerala

Sve stane u .....

Šaku punu ukusa

HANDFUL-ENG-Mango-front

• sušeni mango

bez dodatih šećera i veštačkih boja

• bez alergena

• bez glutena

Čuvati na suvom mestu u originalnom pakovanju.

Pakovanje se može naknadno zatvoriti.

Na taj način proizvod ostaje duže svež.

handful_nutritivne_vrednosti_mango

Pakovanje / Wt 20 g

mango1

1. Sveže voće

Za vas smo izabrali najkvalitetnije sveže voće.

mango2

2. Zamrzavanje

Brzim zamrzavanjem na veoma niskim temperaturama čuva se struktura voća.

mango3

3. Sušenje

Putem liofilizacije iz ploda ispari preko 95% vlage, dok se 100% nutritivne vrednosti voća zadržava.

Freeze drying ili liofilizacija predstavlja do sada najbolji i najkvalitetniji proces sušenja voća ili povrća. Voće se prvo zamrzava na izuzetno niske temperature, a zatim se vrši uklanjanje vlage pomoću vakumskog sistema u komori. U zavisnosti od proizvoda i recepta proces sušenja traje i do 25 sati. U toku procesa led sublimacijom prelazi u vodenu paru. Na taj način vrši se dehidratacija, iz samog voća ili povrća isparava više od 95% vode, zadržavajući u potpunosti sve nutritivne i hranljive vrednosti, boju, miris i ukus. Sušeno voće i povrće dobijeno metodom liofilizacija ubraja se u izuzetno kvalitetne, zdrave i prirodne namirnice, koje se u svojim različitim oblicima mogu koristiti u ishrani kako samostalno, tako i kao dodaci u muslije, biskvite, proteinske barove, kolače i slično. Procesom liofilizacija izbegnuta je kontaminacija proizvoda jer većina bakterija i plesni ne mogu da prežive ovaj proces pošto je izolovano 95% vlage.

VDFE_Handful_visnja700x700
VDFE_Handful_breskva700x700
VDFE_Handful_jagoda700x700
VDFE_Handful_mix700x700